på gång

Erik och MajaErik & Maja

Ständigt på gång är mitt samarbete med Erik. Erik Röding är en fantastisk naturbegåvning med en mjuk stämma som samtidigt är riktigt kraftfull. Denne man besitter inte bara en vacker sångröst – han är fruktansvärt rolig också! Det är aldrig långtråkigt med Erik vid sin sida. Åtskilliga är de spelmansstämmor, konserter, dop och även begravningar som vi har fått sjunga duetter i. Tack Erik för att du finns och för att jag får jobba med dig!

 

 

 

Sofia och MajaSofia & Maja

Sofia är en kristallklar och sprudlande sopran! Sofia Ytterbom har, till skillnad från mig, en skolad röst och det är en utmaning för mig. Tack Sofia – för att du har peppat mig så att jag har vågat kasta mig ut i den klassiska musikvärlden! Vi har genom åren arbetat fram en julkonsert som ligger oss varmt om hjärtat, en konsert som bygger på musikaler samt ett Sylvain-program som heter ”Kärlekens små ord”. Vi har så kul ihop att det borde vara förbjudet! Sofia, om jag skulle ha haft en syster så önskar jag att det var du!

 

 

 

FÄJJEN är ett helt fantastiskt projekt! Allt började med Böloms Kapell som med Erik Röding i spetsen anordnar ett musikcafé en onsdag i juli varje år. I kölvattnet av denna årliga händelse så har så småningom FÄJJEN uppstått som numera består av May-Britt Norman, Inga-Britt Beijmo, Erik Röding och undertecknad. Sofia Ytterbom och jag turas om att sjunga och ibland, vid särskilda tillfällen, så är vi med båda två med Erik på sång. Vi har så KUL ihop och det vill vi naturligtvis att även vår publik ska känna av. Upplägget för våra konserter är folkmusik, schlager, pop och allsång. Det ska vara något för alla. Alla ska känna sig FÄJJEN vid hemgång, alltså: nöjd, glad och belåten!


Christer Lehnberg och Maja

Emellanåt har jag den äran att få vara ute och jobba med Christer Lehnberg. Han är en musiker med många års erfarenhet och har många strängar på sin lyra. Hans lekfullhet och humor hörs genom musiken. Tack Christer för att du förgyller inte bara min vardag utan även SÅ många andras!

 

bild (3)